top of page

Hvem er vi?

IMG_1973_edited.jpg

Vi er en gruppe gestaltterapeuter, der ønsker at give det bedste videre af alt det gode, vi gennem årerne har lært af andre erfarne terapeuter. Vi ønsker at give det videre til andre, fordi vi har oplevet på vores egen krop, at det virker; at dyb indsigt og awareness kan bringe det mest autentiske af os selv frem i nuet, og berige os med et mere dybt og fuldt ud levet liv. Fordi gestaltterapien bringer vores frie valg og ansvar forrest, når vi handler i nuet. Fordi metoden er baseret på klientens egne beslutninger og egen opmærksomhed, og fordi gestaltterapien indeholder nogle generelle leveregler, der helt enkelt gør livet mere overskueligt. Hertil kommer at den gestaltterapeutiske metode er anerkendt og videnskabeligt baseret. 

IMG_6624_edited_edited.jpg

Erik B. Smith

Cand.mag.filosofi, cand.jur & psykoterapeut

Erik er uddannelsesleder og underviser på Gestalt Instituttet.

Erik er cand. mag. i filosofi og cand. jur. samt uddannet psykoterapeut fra både Los Angeles Gestalt Institute, GATLA samt GIS Danmark. Derudover har Erik været på en lang række af kurser og workshops inden for bl.a. parterapi og choktraumeterapi. Erik har mere end 30 års erfaring som psykoterapeut og supervisor for individuelle, par og grupper, og han har undervist og været med til at uddanne mange hundrede gestaltterapeuter i Danmark. 

Erik var med til at starte Nordisk Gestalt Institut, Københavns Gestaltinstitut, samt Dansk Psykoterapeut Forening og Selskabet for Psykoterapi i Danmark. Desuden har Erik siddet som formand for Dansk Psykoterapeut Forening i 7 år, samt været i ledelsen af Psykoterapeutisk Institut i København. Herudover har Erik været rektor for Den sociale Højskole i København i 15 år, og har siddet i Folketinget i 15 år. 

 

Erik ønsker at give sin livslange erfaring videre til sine studerende og lærere på instituttet. Han er ansvarlig for uddannelsens opbygning og indhold, og står som garant for et højt fagligt niveau i alle led af undervisningen. 

email: erikfynsmith@hotmail.com

telefon: 20117858

IMG_6510_edited.png

Rahela Slevas

Psykoterapeut

Rahela er institutleder og underviser.

Rahela har studeret 5 år psykologi på universitetet ‘Lucian Blaga’ i Sibiu i Rumænien, hun er uddannet Rudolf Steiner pædagog og psykoterapeut i gestalt terapi i Danmark. Rahela har en længere række af workshops og kurser bag sig inden for psykoterapi, meditation og parterapi med bl.a. Robert Reshnick og Rita Reshnick fra USA. Herudover har Rahela praktiseret yoga, tantra og meditation i mere end 20 år. Hun afholder kvindecirkler i København og er under uddannelse til Ayurveda behandler og underviser. 

 

Udover sit virke i Gestalt Instituttet har Rahela sin egen praksis som certificeret psykoterapeut og parterapeut i København. 

 

På uddannelsen står Rahela som medansvarlig for afviklingen og strukturering af undervisningen. Rahela bidrager desuden med undervisningens kreative og mere kropslige opvarmninger og øvelser, og hendes terapeutiske stil er omsorgsfuld og varm. 

email: rahela_slevas@yahoo.com

tlf.: 41411282

IMG_6600.jpeg

Anton Sebestyen

 

Psykoterapeut

Anton er underviser på Gestalt Instituttet. Han har studeret psykologi på universitetet ‘Lucian Blaga’ i Sibiu i Rumænien og han er uddannet psykoterapeut i gestalt terapi. Anton har gennemført flere workshops og kurser inden for psykoterapi, meditation og parterapi med bl.a. Robert Reshnick og Rita Reshnick fra USA. Herudover har Anton praktiseret yoga, tantra og meditation i mere end 22 år, og han er under uddannelse til Ayurveda behandler og underviser. Anton er selvstændig med egen praksis som certificeret gestaltterapeut for individuelle klienter og par i København. 

På uddannelsen står Anton som medansvarlig for afviklingen og strukturering af undervisningen, og desuden bidrager Anton med sit stærke nærvær og sin direkte terapeutiske stil. Anton taler engelsk og er ved at lære at tale dansk. 

email: anttoonn@yahoo.com

tlf.: 50804417

IMG_6562_edited_edited.png

Martin Svensson

Psykoterapeut & Rolfing behandler

Martin er underviser på Gestalt Instituttet. Martin er uddannet og certificeret psykoterapeut og uddannet Rolfing behandler fra European Rolfing Association i München. 

Martin har gennemført flere workshops og kurser inden for psykoterapi, meditation og parterapi med bl.a. Robert Reshnick og Rita Reshnick fra USA. Herudover har Martin praktiseret yoga, tantra og meditation i 20 år. 

Martin arbejder som psykoterapeut for par og for individuelle klienter i København. Derudover arbejder Martin også som Rolfing behandler, tantra-massør og som underviser i Hatha Yoga. 

På uddannelsen står Martin som medansvarlig for afviklingen og strukturering af undervisningen, og desuden bidrager Martin med sin varme kontakt og sin unikke balancering af en blid og skarp terapeutisk stil. 

email: marsven@gmail.com

tlf: 60608669

bottom of page